Odense Marcipan uden sukker

Sidst opdateret d. x. xxxx, xxxx af Kim Emil Vesterbirk

Pakning/vægt: 150 gram

Beskrivelse

Marcipan uden tilsat sukker fra Odense indeholder 54% søde, californiske mandler.

Marcipan uden tilsat sukker har et naturligt indhold af sukker fra mandlerne, men uden tilsætning af sukker.

Produktet indeholder sødestof. Produktet kan spises som det er, til konfekt eller i bagværk.

Næringsindhold

Herunder kan du se kaloriertabellen for Odense Marcipan uden sukker.

Hvis -1 er angivet betyder det at værdien enten ikke er oplyst af producent eller ikke var tilgængelig på dataindsamlingstidspunktet.

Næringsindhold pr. 100 gram
Energi i kilojoule1718 kJ
Energi i kilokalorier410 kcal
Fedt28 gram
- heraf mættede fedtsyrer2.1 gram
Kulhydrat41 gram
- heraf sukkerarter2.5 gram
Kostfibre0 gram
Protein12 gram
Salt0 gram
Alkohol0 gram

Allergener

Mandler

Ingrediensliste

Mandler (54%), sødestof (maltitolsirup), fugtighedsbevarende middel (E420), konserveringsmiddel (E202)

Energifordeling i procent

Herunder kan du se hvordan energien i Odense Marcipan uden sukker er fordelt på fedt, kulhydrat, fiber, protein og alkohol.

  • Kalorier fra fedt 50% 50%
  • Kalorier fra kulhydrat 50% 50%
  • Kalorier fra protein 50% 50%
  • Kalorier fra fibre 50% 50%
  • Kalorier fra alkohol 50% 50%

Ofte stillede spørgsmål

Hvor mange kalorier er der i

Indhold loades

Hvor meget fedt er der i

Indhold loades

Hvor meget kulhydrat er der i

Indhold loades

Hvor mange kostfibre er der i

Indhold loades

Hvor meget protein er der i

Indhold loades

Hvad er energifordelingen i

Indhold loades

Hvilke ingredienser er der i

Indhold loades