Karen Volf Petit Fours

Pakning/vægt: 8 stk. / 180 gram

Karen Volf Petit Fours

Sidst opdateret d. x. xxxx, xxxx af Kim Emil Vesterbirk

Pakning/vægt: 8 stk. / 180 gram

Beskrivelse

Petit fours fra Karen Volf er små kransekager med en dejlig smag.

Med disse små kransekage Petit fours fra Karen Volf får du en dejlig sød bid til boblerne, når det nye år skal indtages.

En petit four (også kendt som mignardises) er en lille bid-størrelse konfekture eller velsmagende forret. Navnet Petit Four er fransk og betyder "lille ovn".

Næringsindhold

Herunder kan du se kaloriertabellen for Karen Volf Petit Fours.

Hvis -1 er angivet betyder det at værdien enten ikke er oplyst af producent eller ikke var tilgængelig på dataindsamlingstidspunktet.

Næringsindhold pr. 100 gram
Energi i kilojoule1696 kJ
Energi i kilokalorier405 kcal
Fedt14 gram
- heraf mættede fedtsyrer3.3 gram
Kulhydrat61 gram
- heraf sukkerarter54 gram
Kostfibre6.1 gram
Protein5.1 gram
Salt0.08 gram
Alkohol0 gram

Energifordeling i procent

Herunder kan du se hvordan energien i Karen Volf Petit Fours er fordelt på fedt, kulhydrat, fiber, protein og alkohol.

  • Kalorier fra fedt 50% 50%
  • Kalorier fra kulhydrat 50% 50%
  • Kalorier fra protein 50% 50%
  • Kalorier fra fibre 50% 50%
  • Kalorier fra alkohol 50% 50%

Allergener

Mandler, æggehvider, hvedestivelse, vallepulver fra mlæk, hvedefibre. Kan indeholde spor af hasselnødder.

Ingrediensliste

Sukker, 28% konfektmasse (mandler (53%) (EU og ikke EU), sukker, vand, glukosesirup, konserveringsmiddel (E202)), invertsukker, æggehvider, stivelser (hvede, majs), vallepulver (fra mlæk), hvedefibre, 3% bittermasse (mandler (45%) (EU og ikke EU), sukker, vand), vegetabilsk fedststof (palmekerneolie, palmeolie, sheaolie, vegetabilske emulgatorer (E492, E322)), rapsolie, tørret glukosesirup, 1% fedtfattigt kakaopulver, stabilisator (E420), emulgator (solsikkelecithin)).

Brand

Karen Volf Logo
Karen Kirstine Volf, født Hansen (20. juni 1864 i Truelstrup, Dåstrup Sogn – 24. februar 1946 i Hellerup) var en dansk konditor og senere fabrikant, grundlægger af virksomheden af samme navn. I 1890 åbnede den kun 26-årige Karen en forretning sammen med sin forlovede, mejerist Christen Volf. I disken var mælk, brød og, som noget helt nyt på den tid, Karens egne kager. Rygtet om Københavns bedste kager spredte sig hurtigt, og forretningen blev udvidet netop i en tid, hvor det blev moderne at gå på visit og konditori og få serveret kaffe og kage. I 1968 flytter produktionen af Karen Volf bagværk til Stege på Møn, hvor den fortsat ligger i dag.
Se produkter fra

Ofte stillede spørgsmål

Hvor mange kalorier er der i

Indhold loades

Hvor meget fedt er der i

Indhold loades

Hvor meget kulhydrat er der i

Indhold loades

Hvor mange kostfibre er der i

Indhold loades

Hvor meget protein er der i

Indhold loades

Hvad er energifordelingen i

Indhold loades

Hvilke ingredienser er der i

Indhold loades