Karen Volf Kransekager

Pakning/vægt: 4 stk./160 gram

Karen Volf Kransekager

Sidst opdateret d. x. xxxx, xxxx af Kim Emil Vesterbirk

Pakning/vægt: 4 stk./160 gram

Beskrivelse

Kransekager fra Karen Volf er en uundværlig del af fejringen, når året går på hæld, og store begivenheder i livet skal fejres.

Kransekagestængerne fra Karen Volf i portionsstørrelser, er med 15% mandler og har den helt rette søde smag af mandler, som hører de festlige lejligheder til.

Kransekagen er primært en skandinavisk tradition, som oftest serveres i forbindelse med højtider som nytår, bryllupper og konfirmationer.

Næringsindhold

Herunder kan du se kaloriertabellen for Karen Volf Kransekager.

Hvis -1 er angivet betyder det at værdien enten ikke er oplyst af producent eller ikke var tilgængelig på dataindsamlingstidspunktet.

Næringsindhold pr. 100 gram
Energi i kilojoule1728 kJ
Energi i kilokalorier413 kcal
Fedt14 gram
- heraf mættede fedtsyrer3.9 gram
Kulhydrat63 gram
- heraf sukkerarter57 gram
Kostfibre5.8 gram
Protein4.9 gram
Salt0.08 gram
Alkohol0 gram

Energifordeling i procent

Herunder kan du se hvordan energien i Karen Volf Kransekager er fordelt på fedt, kulhydrat, fiber, protein og alkohol.

  • Kalorier fra fedt 50% 50%
  • Kalorier fra kulhydrat 50% 50%
  • Kalorier fra protein 50% 50%
  • Kalorier fra fibre 50% 50%
  • Kalorier fra alkohol 50% 50%

Allergener

Mandler, æggehvidepulver, hvede, vallepulver fra mælk, hvedefibre. Kan indeholde spor af hasselnødder.

Ingrediensliste

Sukker, 26% konfektmasse: (mandler(53%)(EU/ikke-EU), sukker, vand, glukosesirup, konserveringsmiddel (E202)), invertsukker, æggehvidepulver, stivelser (hvede, majs), vallepulver (fra mælk), hvedefibre, vegetabilsk fedtstof [palmekerneolie, palmeolie, sheaolie, vegetabilske emulgatorer (E492, E322)], 3% bittermasse: [(mandler(45%)(EU/ikke-EU), sukker, vand)], rapsolie, tørret glucosesirup, 1% fedtfattigt kakaopulver, stabilisator (E420), emulgator (solsikkelecithin).

Brand

Karen Volf Logo
Karen Kirstine Volf, født Hansen (20. juni 1864 i Truelstrup, Dåstrup Sogn – 24. februar 1946 i Hellerup) var en dansk konditor og senere fabrikant, grundlægger af virksomheden af samme navn. I 1890 åbnede den kun 26-årige Karen en forretning sammen med sin forlovede, mejerist Christen Volf. I disken var mælk, brød og, som noget helt nyt på den tid, Karens egne kager. Rygtet om Københavns bedste kager spredte sig hurtigt, og forretningen blev udvidet netop i en tid, hvor det blev moderne at gå på visit og konditori og få serveret kaffe og kage. I 1968 flytter produktionen af Karen Volf bagværk til Stege på Møn, hvor den fortsat ligger i dag.
Se produkter fra

Ofte stillede spørgsmål

Hvor mange kalorier er der i

Indhold loades

Hvor meget fedt er der i

Indhold loades

Hvor meget kulhydrat er der i

Indhold loades

Hvor mange kostfibre er der i

Indhold loades

Hvor meget protein er der i

Indhold loades

Hvad er energifordelingen i

Indhold loades

Hvilke ingredienser er der i

Indhold loades