Knorr Bearnaise Sauce

Pakning/vægt: 4x20 gram
Category:

Knorr Bearnaise Sauce

Sidst opdateret d. x. xxxx, xxxx af Kim Emil Vesterbirk

Pakning/vægt: 4x20 gram
Category:

Beskrivelse

Knorr Béarnaise Sauce er saucernes ubestridte konge. Den runde og smagfulde sauce med en duft af estragon føjer et klassisk snit til enhver ret.

Nyd saucen til både kød, kylling og fisk.

Tilsæt kun fedtstof og mælk. Saucen tager kun få minutter at lave. Hver pakke Knorr Béarnaisesauce indeholder fire breve, som hver svarer til 4 portioner. Du skal bruge 100 g margarine/smør og 2,5 dl mælk eller et alternativ til konventionel mælk pr. brev.

Næringsindhold

Herunder kan du se kaloriertabellen for Knorr Bearnaise Sauce.

Hvis -1 er angivet betyder det at værdien enten ikke er oplyst af producent eller ikke var tilgængelig på dataindsamlingstidspunktet.

Næringsindhold pr. 100 gram
Energi i kilojoule1077 kJ
Energi i kilokalorier265 kcal
Fedt25 gram
- heraf mættede fedtsyrer3.6 gram
Kulhydrat7 gram
- heraf sukkerarter4.2 gram
Kostfibre0.5 gram
Protein3.1 gram
Salt1.1 gram
Alkohol gram

Energifordeling i procent

Herunder kan du se hvordan energien i Knorr Bearnaise Sauce er fordelt på fedt, kulhydrat, fiber, protein og alkohol.

  • Kalorier fra fedt 50% 50%
  • Kalorier fra kulhydrat 50% 50%
  • Kalorier fra protein 50% 50%
  • Kalorier fra fibre 50% 50%
  • Kalorier fra alkohol 50% 50%

Allergener

Kan indeholde spor af æg, selleri og sennep. Glutenholdige kornprodukter, sojabønner, mælk.

Ingrediensliste

Stivelse (fra kartoffel – ris), salt, mælkeprotein, hvedemel, dextrose, palmefedt, gærekstrakt, vallepulver (mælk), maltodextrin, surhedsregulerende middel (citronsyre), løg, mælkesukker, estragon 1.3 %, sukker, aroma, emulgator (sojalecithin), krydderier, hvidvinsekstrakt

Brand

Knorr Logo
Carl Heinrich Knorr leverede tørret cikorie til kaffeindustrien og begyndte at eksperimentere med at tørre andre planter, grøntsager og krydderier, fordi netop tørrede fødevarer er nemmere at transportere og en genial måde at bevare både næring og smag. I 1873 lancerede han de første Knorr® tørre supper på tværs af landene i Europa. Det blev til en stor succes og banede vej for en række fremskridt: helt fra den næringsrige ærtesuppe i 1889 til den banebrydende Knorr® europæiske sauce mix i 1908. I 1912 blev sløret løftet for et umiddelbart beskedent produkt, der viste sig at få kæmpe betydning; Den første Knorr® Bouillonterning. Familier kunne nu nyde lækre retter hjemme uden at skulle lave fond fra bunden. I 1957 blev Knorrs ikoniske supper og bouillon solgt i 8 lande. I 1987 lancerede Knorr® retten, der har reddet mange børnefamilier: Lasagnen! Sortimentet og distributionen udvides yderligere, og i år 2000 blev der solgt Knorr® produkter i 87 lande verden over. Samme år overtog Unilever Knorr® mærket.
Se produkter fra

Ofte stillede spørgsmål

Hvor mange kalorier er der i

Indhold loades

Hvor meget fedt er der i

Indhold loades

Hvor meget kulhydrat er der i

Indhold loades

Hvor mange kostfibre er der i

Indhold loades

Hvor meget protein er der i

Indhold loades

Hvad er energifordelingen i

Indhold loades

Hvilke ingredienser er der i

Indhold loades