Knorr Bearnaise Sauce Flydende

Sidst opdateret d. x. xxxx, xxxx af Kim Emil Vesterbirk

Pakning/vægt: 300 ml
Category:

Beskrivelse

Knorr Bearnaise Sauce Flydende er ifølge Knorr den nemmeste sauce at servere, og er den ubstridte konge i saucekategorien.

Det eneste der du skal gøre er at varme den op.

Nyd saucen til kød, kylling og fisk.

Knorr Bearnaise Sauce Flydende giver 2 portioner.

Næringsindhold

Herunder kan du se kaloriertabellen for Knorr Bearnaise Sauce Flydende.

Hvis -1 er angivet betyder det at værdien enten ikke er oplyst af producent eller ikke var tilgængelig på dataindsamlingstidspunktet.

Næringsindhold pr. 100 gram
Energi i kilojoule1926 kJ
Energi i kilokalorier460 kcal
Fedt50 gram
- heraf mættede fedtsyrer17 gram
Kulhydrat1.9 gram
- heraf sukkerarter1.8 gram
Kostfibre0.5 gram
Protein1.5 gram
Salt0.8 gram
Alkohol gram

Allergener

Indeholde æg, mælk og selleri. Kan indeholde spor af gluten og sennep.

Ingrediensliste

Vegetabilsk olie (palme, raps), vand, æggeblomme 5.3 %, skummetmælkspulver, salt, sukker, syre (mælke-), fortykningsmidler (xanthangummi, guargummi, johannesbrødkernemel), aroma (indeholder mælk, selleri, valle-/myseprodukt (mælk), mælkesukker), krydderurter (bl.a. estragon).

Energifordeling i procent

Herunder kan du se hvordan energien i Knorr Bearnaise Sauce Flydende er fordelt på fedt, kulhydrat, fiber, protein og alkohol.

  • Kalorier fra fedt 50% 50%
  • Kalorier fra kulhydrat 50% 50%
  • Kalorier fra protein 50% 50%
  • Kalorier fra fibre 50% 50%
  • Kalorier fra alkohol 50% 50%

Brand

Knorr Logo
Carl Heinrich Knorr leverede tørret cikorie til kaffeindustrien og begyndte at eksperimentere med at tørre andre planter, grøntsager og krydderier, fordi netop tørrede fødevarer er nemmere at transportere og en genial måde at bevare både næring og smag. I 1873 lancerede han de første Knorr® tørre supper på tværs af landene i Europa. Det blev til en stor succes og banede vej for en række fremskridt: helt fra den næringsrige ærtesuppe i 1889 til den banebrydende Knorr® europæiske sauce mix i 1908. I 1912 blev sløret løftet for et umiddelbart beskedent produkt, der viste sig at få kæmpe betydning; Den første Knorr® Bouillonterning. Familier kunne nu nyde lækre retter hjemme uden at skulle lave fond fra bunden. I 1957 blev Knorrs ikoniske supper og bouillon solgt i 8 lande. I 1987 lancerede Knorr® retten, der har reddet mange børnefamilier: Lasagnen! Sortimentet og distributionen udvides yderligere, og i år 2000 blev der solgt Knorr® produkter i 87 lande verden over. Samme år overtog Unilever Knorr® mærket.
Se produkter fra

Ofte stillede spørgsmål

Hvor mange kalorier er der i

Indhold loades

Hvor meget fedt er der i

Indhold loades

Hvor meget kulhydrat er der i

Indhold loades

Hvor mange kostfibre er der i

Indhold loades

Hvor meget protein er der i

Indhold loades

Hvad er energifordelingen i

Indhold loades

Hvilke ingredienser er der i

Indhold loades