Jordbær

Pakning/vægt: 1 stk

Havejordbærret (Fragaria x ananassa) er kendetegnet ved den danske sommer. Men jordbær stammer oprindeligt fra Amerika. De jordbær vi spiser idag, er blevet til ved en tilfældig krydsning i 1800-tallet af to sorter - en østamerikanske art Fragaria virginiana og den oprindeligt chilenske Fragaria chilensis.

Krydsningen af de to sorter, den store fasate chilenske og den frodige og sygdomsresistente østamerikanske, blev en kømpe success - og mange sorter er sidenhen blevet fremavlet.

I Danmark modner jordbær fra midten af juni til starten af august, afhængigt af sort, men man kan producere jordbær i drivhus hele året. Hele 6650 ton jordbær produceres årligt alene i Danmark.

VIS DIN STØTTE – KLIK PÅ ANNONCEN

Allergener

Ikke oplyst af producent / information ikke tilgængelig

Ingrediensliste

Jordbær

Næringsdeklaration

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi i kJ

162 kJ

Energi i Kcal

38 Kcal

Fedt

0.6 gram

– heraf mættede fedtsyrer

0 gram

Kulhydrat

6.9 gram

– heraf sukkerarter

0 gram

Kostfibre

1.5 gram

Protein

0.7 gram

Salt

0 gram

Alkohol

0 gram

VIS DIN STØTTE – KLIK PÅ ANNONCEN

Energifordeling

  • Kalorier fra fedt 50% 50%
  • Kalorier fra kulhydrat 50% 50%
  • Kalorier fra fibre 50% 50%
  • Kalorier fra protein 50% 50%
  • Kalorier fra alkohol 50% 50%

Faq

Hvor mange kalorier er der i

Indhold loades

Hvor meget fedt er der i

Indhold loades

Hvor meget kulhydrat er der i

Indhold loades

Hvor mange kostfibre er der i

Indhold loades

Hvor meget protein er der i

Indhold loades

Hvad er kaloriefordelingen i

Indhold loades

Hvilke ingredienser er der i

Indhold loades