Karen Volf Æbleskiver

Sidst opdateret d. x. xxxx, xxxx af Kim Emil Vesterbirk

Pakning/vægt: 504 gram/18 stk.

Beskrivelse

Æbleskiver fra Karen Volf er pandebagte æbleskiver med kardemomme, vanilje og kærnemælk.

Mange spiser æbleskiver med flormelis. Her på websitet kan du finde oplysninger om DanSukker Flormelis og DanSukker Økologisk Flormelis.

Karen Volf Æbleskiver er for mange i Danmark en del af julen som vi kender den.

I århundreder har æbleskiver været en elsket og populær dansk juletradition.

Karen Volf lærte allerede som barn kunsten at bage en luftig og lækker æbleskive, og selvom det er mange generationer siden, nyder vi stadig godt af det.

Sammenligning af 9 æbleskiver?

Husk at læse den korte artikel hvor jeg sammenligner 9 forskelige æbleskiver!

Æbleskiverne jeg sammenligner med Karen Volf Æbleskiver er Coronet Æbleskiver med kærnemælk og kardemomme, Coop Æbleskiver, Naturli' Økologiske Æbleskiver, Irmas Økologiske Æbleskiver med kærnemælk og kardemomme, Levevis Økologiske Æbleskiver, Vores Æbleskiver, Coronet Æbleskiver med kardemomme og Karen Volf Økologiske Æbleskiver

Næringsindhold

Herunder kan du se kaloriertabellen for Karen Volf Æbleskiver.

Hvis -1 er angivet betyder det at værdien enten ikke er oplyst af producent eller ikke var tilgængelig på dataindsamlingstidspunktet.

Næringsindhold pr. 100 gram
Energi i kilojoule1128 kJ
Energi i kilokalorier269 kcal
Fedt14 gram
- heraf mættede fedtsyrer1.4 gram
Kulhydrat31 gram
- heraf sukkerarter5.3 gram
Kostfibre1.4 gram
Protein5.6 gram
Salt0.85 gram
Alkohol0 gram

Allergener

Indeholder soja, mælk og derivativer deraf, æg og gluten.

Ingrediensliste

Kærnemælk 55%, hvedemel, vegetabilsk olie, modificeret stivelse, sukker, hævemidler (natrium hydrogencarbonat, dinatrium diphsphat, hvedestivelse), kærnemælkspulver, æggehvidepulver, æg, vaniljeekstrakt, appelsin/citron pasta (sukker, appelsin og citron frugtkød, appelsin og citron saft), salt, gær, emulgatorer (mono og diglycerider af fedtsyrer, polyglycolestere af fedtsyrer, kaliumsalte af fedtsyrer), krydderi (kardemomme).

Energifordeling i procent

Herunder kan du se hvordan energien i Karen Volf Æbleskiver er fordelt på fedt, kulhydrat, fiber, protein og alkohol.

  • Kalorier fra fedt 50% 50%
  • Kalorier fra kulhydrat 50% 50%
  • Kalorier fra protein 50% 50%
  • Kalorier fra fibre 50% 50%
  • Kalorier fra alkohol 50% 50%

Brand

Karen Volf Logo
Karen Kirstine Volf, født Hansen (20. juni 1864 i Truelstrup, Dåstrup Sogn – 24. februar 1946 i Hellerup) var en dansk konditor og senere fabrikant, grundlægger af virksomheden af samme navn. I 1890 åbnede den kun 26-årige Karen en forretning sammen med sin forlovede, mejerist Christen Volf. I disken var mælk, brød og, som noget helt nyt på den tid, Karens egne kager. Rygtet om Københavns bedste kager spredte sig hurtigt, og forretningen blev udvidet netop i en tid, hvor det blev moderne at gå på visit og konditori og få serveret kaffe og kage. I 1968 flytter produktionen af Karen Volf bagværk til Stege på Møn, hvor den fortsat ligger i dag.
Se produkter fra

Ofte stillede spørgsmål

Hvor mange kalorier er der i

Indhold loades

Hvor meget fedt er der i

Indhold loades

Hvor meget kulhydrat er der i

Indhold loades

Hvor mange kostfibre er der i

Indhold loades

Hvor meget protein er der i

Indhold loades

Hvad er energifordelingen i

Indhold loades

Hvilke ingredienser er der i

Indhold loades