Kohberg Hvedeknopper
Hvedeknopper fra Kohberg er hveder med et strejf af kardemomme.
Hvorfor spiser vi hveder til Store Bededag?
Siden midten af 1800 har det været en tradition at spise varme hveder aftenen før store Bededag. Hvedebrød var dengang ekstra fin spise forbeholdt festdage og specielle lejligheder.
Traditionen menes at være opstået fordi Store Bededag var en dag hvor man ikke måtte arbejde før gudstjenesterne var ovre.
Samme regel gjorde sig også gældende for bagere, som så ikke kunne bage om morgenen. Derfor blev hvedeknopperne bagt aftenen før, så man kunne købe dem og varme dem op dagen efter.
Dog endte det med at man, som vi gør i dag, spiste de nybagte hveder samme aften som de blev købt.
Se andre produkter som også er:
Allergener
Ingrediensliste
Hvedemel, vand, rapsolie, sukker, tørgær, salt tilsat jod, konserveringsmidler (E282), citrusfibre, kardemomme, melbehandlingsmidler (E300).
Næringsdeklaration
Energi i kJ
Energi i Kcal
Fedt
– heraf mættede fedtsyrer
Kulhydrat
– heraf sukkerarter
Kostfibre
Protein
Salt
Alkohol
Energifordeling
- Kalorier fra fedt 50%
- Kalorier fra kulhydrat 50%
- Kalorier fra fibre 50%
- Kalorier fra protein 50%
- Kalorier fra alkohol 50%
Faq
Hvor mange kalorier er der i
Indhold loades
Hvor meget fedt er der i
Indhold loades
Hvor meget kulhydrat er der i
Indhold loades
Hvor mange kostfibre er der i
Indhold loades
Hvor meget protein er der i
Indhold loades
Hvad er kaloriefordelingen i
Indhold loades
Hvilke ingredienser er der i
Indhold loades