Om hvadimad.dk

Hvadimad.dk er et website skal gøre det lettere og mere overskueligt at sammenligne indhold, energifordeling, næringsindhold og kalorier i fødevarer på tværs af producent, mærkningsordning og fødevaretype.

Målet med hvadimad.dk er at blive en markant kilde til fødevaredata og førende indenfor videreformidling af fødevaredata, såvel for nye fødevarer som historiske og uddaterede produkter.

Hvis du vil finde de produkter der er ASC-mærkede, de produkter der har det rigtige kJ, kcal, fedt, protein, kulhydrat og salt indhold til din levevis. Tjah. Så er dette websitet for dig.

For her kan du finde lige netop de fødevarer, med lige netop de fødevaremærker, fra lige netop de producenter, med lige netop den energifordeling der passer til dit formål.

Hvad I Mad passer har samlet informationerne for dig og passer ind i din levemåde. Fedtfattigt, proteinrigt, glutenfrit, sukkerholdigt. You name it. Overblikket er dit!

Så værsågod, gå amok, klik dig rundt mellem mærkningsordninger, producenter, kategorier og artikler. Målet er at give dig overblikket og magten tilbage, så du kan vælge produktet der passer til dit liv.

Websitet udvikles og vedligeholdes af kimvesterbirk.dk som også arbejder på buchtrup-flyt.dk

HISTORIEN

hvadimad har egentlig afsæt i websitet madprocenter.dk som jeg, Kim Emil Vesterbirk, startede i 2002. Det var i de tidlige fedtforskrækkelsesdage. Målet med det website, som idag ikke længere er mit, var ganske det samme som jeg forsøger at opnå med hvadimad – nemlig at skabe gennemskuelighed i et bredt, varieret og uigennemskueligt fødevaremarked.

Jeg har i mange år tænkt tilbage på madprocenter.dk og har flere gange villet tage tråden op igen. For et website som hvadimad har sin plads og med mine erfaringer gjort siden tror jeg igen at det er muligt at skabe overblik over næringsindhold, energifordeling, mærkningsordninger, tilsætningsstoffer og ingredienser i fødevarer.

Jeg håber du vil finde hvadimad.dk nyttigt.

Kim Emil Vesterbirk