Kalorier i risengrød. Se kalorier for 4 forskellige risengrød!

Kalorier i risengrød - se kalorier for risengrød fra 4 forskellige producenterRisengrød indgår som middagsret i nordisk juletradition. Ris koges til grød med mælk og en smule husholdningssalt. Den gennemsnitlige risengrød indeholder 89,25 kcal pr. 100 gram. Den...

Kalorier i pebernødder. Se kalorier for 11 forskellige pebernødder!

Kalorier i pebernødder - se kalorier i 11 forskellige pebernødderPebernødder har en lang historie bag sig. De blev oprindeligt bagt uden hævemiddel, derfor har de navnet pebernødder, fordi de var så hårde som de var. Den gennemsnitlige pebbernød indeholder 452 kcal...

På hvadimad.dk samler jeg løbende kalorietabeller og info om næringsindhold, allergener, ingredienslister, mærkningsordninger i en lang række af fødevarer tilgængelige på det danske fødevaremarked.

Her får du let overblik over dataljer i fødevaredata, der ellers normalt, er spredt ud på flere forskellige websites.

Kalorietabel for mange fødevarekategorier

Hvad end du vil vide hvor mange kalorier der er i æbleskiver, burgere, rugbrød, pålæg, kiks, is eller kager er – så kan du få overblikket her.

Søg efter kalorietabel og næringsindhold

Søg på den vare du vil kende ingrediensliste, kalorietabel, næringsindhold, energifordeling, mærkningsordning eller allergener for – eller benyt dig at Kalorietabel-kategorilisten her.